وی با اشاره به آیتمهای تعیین شهریه گفت: نرخ تورم، آمایش منطقهای ، فعالیتهای آموزشی و پرورشی، دوره تحصیلی، فضا ، امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی از اصلی ترین آیتمهای تعیین شهریه است که برای هر مدرسه و مرکز متفاوت است و شورای تعیین شهریه در مناطق و استانها مسئولیت بررسی و رسیدگی به پیشنهادات مدارس در این زمینه را بر عهده دارند.
محمودزاده با تاکید بر اینکه مطابق با ماده ۱۵ و ۱۶ قانون ، تعیین شهریه به مدارس تفویض شده است ، ادامه داد : پس از اعلام شهریه پیشنهادی توسط مدارس ، شورای تعیین شهریه در مناطق و استان با بررسی دقیق آیتم های مورد نظر به درخواستهای موسسین پاسخ میدهند و پس از تصویب به مدارس ذیربط ابلاغ میشود.
رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه افزایش شهریههای بسیار پایین در راستای کیفیت بخشی به فرایندهای آموزشی و پرورشی در مدارس از رویکردهای سازمان بوده است ، اظهار کرد: توازن شهریه ، کنترل شهریههای بالا ، تفکیک شهریه و تاب آوری مردم از دیگر رویدادهای سازمان در الگوی تعیین شهریه بوده است.
محمودزاده با اشاره به اینکه تفکیک شهریه از فوق برنامههای درسی و غیردرسی ، فعالیتهای آموزشگاهی ، تغذیه ، سرویس رفت و برگشت ، لباس فرم و ... مورد تاکید جدی است ، گفت: پیش ثبت نام در مدارس غیر دولتی بر اساس شهریه سال گذشته باید انجام شود و در صورت انصراف دانش آموز کل مبلغ دریافتی به اولیای دانش آموز باید عودت داده شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه افزایش درصدی شهریه به صورت یکنواخت برای مدارس و مراکز غیر دولتی ممنوع است، عنوان کرد : امسال با الگویی که به استانها ابلاغ شده است شهریه هر مدرسه و مرکز متناسب با آیتمهای تعیین شهریه مشخص میشود و با متخلفینی که به صورت ثابت و درصدی شهریه خود را افزایش دهند به شدت برخورد میشود.
وی در پایان اظهار کرد: مدارس و مراکزی که نسبت به فرایندهای مورد نظر اعتراض دارند میتوانند با ثبت اعتراض خود و ارائه مستندات لازم در سامانه اقدام نمایند که در اولین فرصت به اعتراضات پاسخ داده میشود.
نظرات