1404/04/14-09:30

مایکروسافت به حضور در پاکستان پایان داد

مایکروسافت با پایان دادن به حضور ۲۵ ساله خود در پاکستان، فعالیت خود در این کشور آسیای جنوبی را تعطیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، این غول نرم افزاری به وب سایت تِک کرانچ اعلام کرد مدل عملیاتی خود را در پاکستان تغییر می‌دهد و اکنون از طریق فروشندگان و سایر دفاتر نزدیک مایکروسافت، به مشتریانش خدمت‌رسانی خواهد کرد.

سخنگوی مایکروسافت در بیانیه‌ای ایمیلی گفت: توافق‌نامه‌ها و خدمات مشتری ما تحت تاثیر این تغییر قرار نخواهد گرفت. ما این مدل را با موفقیت در تعدادی از کشورهای دیگر در سراسر جهان دنبال می‌کنیم. مشتریان ما همچنان اولویت اصلی ما هستند و می‌توانند انتظار داشته باشند که از این به بعد نیز همان سطح بالای خدمات را داشته باشند.

به گفته منابع آگاه، این تصمیم بر پنج کارمند مایکروسافت در پاکستان تاثیر خواهد گذاشت. مایکروسافت در پاکستان برخلاف هند و سایر بازارهای در حال رشد، هیچ منبع مهندسی نداشت و کارمندانش، محصولات آزور و آفیس را در این کشور می‌فروختند.

این تعطیلی در بحبوحه بازسازی گسترده‌تر مایکروسافت روی می‌دهد. وزارت اطلاعات پاکستان، خروج مایکروسافت را بخشی از یک برنامه گسترده‌تر بهینه‌سازی نیروی کار توصیف کرد. مایکروسافت، چهارشنبه گذشته، اعلام کرد این شرکت حدود ۹۰۰۰ نفر معادل چهار درصد از نیروی کار خود را در سطح جهانی، تعدیل می‌کند.

این وزارتخانه اعلام کرد که برای آماده شدن برای این انتقال، مایکروسافت طی چند سال گذشته، مدیریت صدور مجوز و قراردادهای تجاری پاکستان را به مرکز اروپایی خود در ایرلند منتقل کرده است و شرکای محلی دارای مجوز این شرکت، ارائه خدمات روزانه را بر عهده داشته‌اند. ما به تعامل با مدیریت منطقه‌ای و جهانی مایکروسافت ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که هرگونه تغییر ساختاری، تعهد بلندمدت مایکروسافت به مشتریان، توسعه‌دهندگان و شرکای کانال پاکستانی را تقویت می‌کند.

جواد رحمان، مدیر اجرایی سابق مایکروسافت و اولین سرپرست این شرکت در پاکستان، پنجشنبه گذشته، در پستی در لینکدین، از خروج این شرکت خبر داده بود.

این خروج تنها چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که دولت فدرال پاکستان طرح خود را برای ارائه گواهینامه‌های فناوری اطلاعات از شرکت‌های فناوری از جمله گوگل و مایکروسافت به نیم میلیون جوان اعلام کرد. این اقدام به ویژه در تضاد کامل با اقدام گوگل است که سال گذشته، از سرمایه‌گذاری ۱۰.۵ میلیون دلاری در بخش آموزش عمومی این کشور خبر داد و همچنین پاکستان را به عنوان بازاری برای تولید نیم میلیون کروم‌بوک تا سال ۲۰۲۶ در نظر گرفته است.

بر اساس گزارش تِک کرانچ، خروج مایکروسافت نشان دهنده چالش‌های گسترده‌تر در بخش فناوری پاکستان است. برخلاف هند و سایر بازارهای منطقه‌ای، پاکستان خود را به عنوان یک مقصد اصلی برون‌سپاری مهندسی برای غول‌های فناوری غربی تثبیت نکرده است. در عوض، اکوسیستم فناوری این کشور تحت سلطه دو بازیگر اصلی است: شرکت‌های محلی که قابلیت‌های مهندسی خود را توسعه داده‌اند و شرکت‌های چینی مانند هواوی که با ارائه زیرساخت‌های سازمانی به شرکت‌های مخابراتی و بانک‌ها، سهم قابل توجهی از بازار را به دست آورده‌اند.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط